Von Obelix Königswalde család!

"Hittel tedd meg az első lépést! Nem kell hozzá látnod az egész lépcsőt,csak az első lépcsőfokot!"

 

Jakab Zsuzsanna vagyok, a von Obelix Königswalde Német dog kennel tulajdonosa. Csepelen lakunk a férjemmel Kalotaszegi Artúrral, és két gyermekünkkel, Márkkal, aki 11 éves, és Kittivel, aki 2 éves lesz. 
2003 áprilisában került hozzánk első német dogunk Dinamit - Dog Félix „Obelix" hobbi célra vettük az akkor 3 éves Fiunk mellé. Mindig is csodáltuk ezeket a nagy, és nemes kutyákat a szépségük, türelmük, és a gyermek szeretetük miatt ezért döntöttünk a Német dog mellett. Obelix csodálatos természete megszeretette velünk a fajtát. Még ebben az évben megismerkedtünk az of Bacardi kennel tulajdonosaival Papp Katalinnal, és Miklós Leventével, és a kutyáikkal. Megfogalmazódott bennünk a gondolat, hogy hozzunk haza egy szukát is. 2005 májusában elhoztuk Philadelphia of Bacardi „Phili"sárga szukát sajnos az örömünket beárnyékolta, hogy augusztusban Obelix eltávozott tőlünk. Még abban a hónapban megszületett az of Bacardi kennelben az „R" betűs alom, így novemberben haza hoztuk Phili mellé Rufusz of Bacardi fekete kant. Elkezdtünk velük kiállításra járni Phili csodálatos eredményeket ért el ICH, HJCH, HCH, HSCH, HGCH, BOG II, 15xBOB, 2006 DGY, 2006, 2007, 2008 Danubius Dog Club szín győztese év legszebb szukája lett. 

2008 december 3-án nagy álmunk vált valóra megszületett az „A" betűs alom négy sárga, és négy csíkos kannak adott életet Phili. 


Szeretnénk köszönetet mondani Papp Katalinnak, és Miklós Leventének, mert nagyon sok támogatást kaptunk tőlük. 
Látogassátok meg az ő oldalukat is:
www.ofbacardi.hu 

Jakab ZsuzsannaWeblap látogatottság számláló:

Mai: 1
Tegnapi: 6
Heti: 34
Havi: 219
Össz.: 13 787

Látogatottság növelés
Oldal: Bemutatkozás
Von Obelix Königswalde család! - © 2008 - 2023 - vonobelixkonigswalde.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »